Plafond
Selecteer hieronder uw provincie

Nederland

Limburg Noord-Brabant Zeeland Zuid-Holland Utrecht Overijssel Flevoland Noord-Holland Drenthe Groningen Friesland Gelderland

Plafond offertes vergelijken

Welkom bij Offerteparadijs.nl. Hier zijn lokale specialisten in plafonds aangesloten die bij u aan de slag kunnen gaan. U hebt hier de mogelijkheid om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen, zodat u een vergelijking kunt maken op prijs en kwaliteit.

De specialisten in plafonds installeren hele plafonds of vervangen plafondplaten. U kunt bij ze terecht voor verschillende soorten plafonds waarbij u keus hebt uit allerlei materialen, kleuren en variaties.

Soorten plafonds

U kunt bij de plafondspecialist terecht voor onder andere de volgende soorten plafonds:

  • Systeemplafonds
  • Badkamerplafonds
  • Spanplafonds

Korte omschrijving van de soorten plafonds

Een systeemplafond bestaat uit een metalen frame met daarin plafondplaten. De ruimte boven het plafond blijft toegankelijk, waardoor leidingen en afvoeren makkelijk gerepareerd of vervangen kunnen worden. Als er schade aan een plaat is, kan die makkelijk vervangen worden, zonder dat het hele plafond gerepareerd hoeft worden. Ook is dit soort plafond vochtbestendig, brandbestendig, hygiënisch en heeft het een prettige akoestiek.

Veel gebruikte materialen voor een badkamerplafond zijn aluminium en MDF. Aluminium is vochtbestendig, roestvrij, onderhoudsvrij en duurzaam. Het geeft een strakke en moderne uitstraling aan uw badkamer. MDF is eenvoudig te onderhouden, vochtbestendig en stootvast. Doordat er zoveel variaties zijn met MDF kunt u een uniek plafond creëren in uw badkamer.

Een spanplafond is een opgespannen doek dat bevestigd is aan een frame dat aan de muren zit. Het doek wordt zo strak gespannen dat er geen naden en vouwen zichtbaar zijn. Een spanplafond is zeer geschikt om een bestaand plafond mee weg te werken. Het plafond is onderhoudsarm en u hebt een uitgebreide keus uit kleuren en printen.

Prijzen

Hieronder vindt u prijsindicaties voor de verschillende soorten plafonds inclusief montage:

  • Systeemplafonds: €12,50 tot €50,- per m²
  • Badkamerplafonds: €50,- tot €120,- per m²
  • Spanplafonds: €75,- tot €130,- per m²

De bedrijven die bij Offerteparadijs.nl aangesloten zijn, zijn allemaal betrouwbaar en leveren werk van kwaliteit. Vergelijk hier gemakkelijk alle offertes van plafondspecialisten bij u in de buurt.

Beoordeling

Vraag in 1 minuut 5 offertes aan!